Met aandelen kan je erg veel geld verdienen. In dit artikel bekijken we hoe je geld kunt verdienen door aandelen te kopen en verkopen.

Met beleggingssoftware veel geld verdienen met aandelen

Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om via het internet veel geld te verdienen met het handelen in aandelen. Doordat online beleggen tegenwoordig voor iedereen mogelijk is kan je altijd veel geld verdienen met de handel in aandelen. Binnen de beste beleggingssoftware is het een kwestie van een druk op de knop en je koopt of verkoopt een bepaald aandeel. Wanneer de koers vervolgens in je voorspelde richting beweegt verdien je geld!

Wil je ook geld verdienen met aandelen? Klik hier om gratis aan de slag te gaan met een demo!

Met een hefboom verdien je meer

Een groot voordeel van de mogelijkheden van het nieuwe online beleggen is het feit dat je gebruik kan maken van een zogenaamde hefboom. Met een hefboom kan je ook met een laag bedrag veel winst maken. Wanneer je bijvoorbeeld met 100 euro wilt gaat beleggen kan je dankzij de hefboom van 20:1 toch een investering doen van 2000 euro!

Laten we dit even toelichten aan de hand van een rekenvoorbeeld. Stel je wil graag het Nederlandse aandeel Ahold kopen dat momenteel verhandeld wordt tegen een prijs van €12,40. Je verwacht dat de koers naar €12,60 gaat stijgen vanwege gunstige winstcijfers die net naar voren zijn gekomen. Om hiervan te profiteren besluit je om aandelen Ahold te kopen.

Wanneer je slechts je eigen inleg van 100 euro kon gebruiken zou je slechts 8 aandelen kunnen kopen en bij een stijging van €0,2 zou je dan €1,60 verdienen wat neerkomt op 1,6%. Niet verkeerd, zeker procentueel gezien niet, maar om nou te zeggen dat je dan veel geld hebt verdient… nee!

Wanneer je de aandelen echter met de geboden hefboom zou kopen kan je veel meer geld verdienen met aandelen. Je zou dan 8X20=160 aandelen kunnen kopen. Vanzelfsprekend zou je winst dan ook 20 keer zo hoog uitvallen, je verdient dan 32 euro wat neerkomt op een rendement van 32 procent! Niet slechts, voor een investering van slechts 100 euro!

Echt veel geld verdienen met aandelen?

Wanneer je echt veel geld wilt gaan verdienen met aandelen is het belangrijk om veel te oefenen. Het openen van een demo account is eigenlijk altijd gratis en door onder echte marktomstandigheden aandelen op te kopen en verkopen kan je wennen aan het handelen in aandelen.

Zodra je begrijpt hoe de software in elkaar zit (dit zal niet lang duren, de software is erg gebruikersvriendelijk), kan je een klein bedrag storten. Op die manier leer je hoe het is om met echt geld te beleggen en ontdek je of je winstgevende resultaten kan behalen onder wat meer druk. Vergeet uiteindelijk niet waar je het om doet: met aandelen kan je serieus veel geld verdienen!

Klik hier om brokers te vergelijken en open direct een gratis (demo) account >>