Wanneer je van plan bent om in aandelen te handelen is het belangrijk om een geschikte broker te selecteren. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende aanbieders alwaar het mogelijk is om aandelen te kopen & verkopen en uiteindelijk is Plus 500 als één van de beste broker uit de test gekomen.

Eén van de beste brokers voor CFD aandelen: Plus 500

Bij Plus 500 is het mogelijk om in honderden CFD  aandelen te handelen. Hierbij kan je kiezen uit aandelen uit de VS, Engeland, Nederland, Duitsland, België, Japan en nog veel meer landen. Een groot voordeel van de broker Plus 500 is het feit dat je geen commissie betaalt waardoor het ook met een klein bedrag mogelijk is om te handelen in aandelen bij Plus 500.

Plus 500 is één van de beste broker om actief in CFD aandelen te handelen.

Klik hier om een (demo) account te openen bij Plus 500 en ontvang een demo van €40.000>>

Plus 500 beste broker

Plus500 software: illustratieve prijzen.

Professionele broker: Markets.com

Een andere professionele broker is Markets.com. Een groot nadeel van deze broker is het feit dat het aanbod van aandelen er een stuk beperkter is. Populaire internationale aandelen van onder andere Apple, Google en Microsoft zijn er gewoon te verhandelen; Nederlandse aandelen ontbreken jammer genoeg.

Toch kan handelen bij Markets.com vooral voor de professionelere belegger de nodige voordelen hebben. Je kan bij Markets.com namelijk gebruik maken van MetaTrader wat een geavanceerd softwarepakket is waarmee je snel aandelen kunt kopen en verkopen.

Klik hier om beleggen bij Markets.com uit te proberen met een gratis bedrag van €50,00 >>

markets_metatrader

Aandelen fysiek aankopen?

Wanneer je wilt beleggen met een grotere tijdspanne kan het aantrekkelijk zijn om aandelen fysiek te kopen. Dit is een stuk duurder (je betaalt vaak hogere commissies), maar je bent dan gedurende langere tijd eigenaar van het aandeel waardoor je zonder veel tijd te investeren toch je vermogen kan laten groeien. Er zijn verschillende Nederlandse brokers alwaar je in aandelen kunt handelen.

Online beleggen bij de broker Lynx

Lynx logoBij de broker Lynx is het mogelijk om te handelen in onder andere aandelen, opties, futures, turbo’s en sprinters. Lynx is de voordeligste broker om in fysieke aandelen te handelen. Alhoewel CFD brokers als Plus 500 en Markets.com alsnog een stuk voordeliger zijn kan je bij Lynx wel vrij voordelig zelf aandelen kopen.

Bij Lynx betaal je 0,09% aan transactiekosten waarbij het minimum zes euro bedraagt. Deze vaste commissie maakt het onmogelijk om met een erg klein bedrag winst te maken bij de handel in aandelen.

Klik hier om gratis een informatiepakket van de broker Lynx aan te vragen >>

Andere Nederlandse brokers

Lynx is momenteel de voordeligste aandelenbroker om fysiek aandelen te kopen, er zijn echter nog vele andere partijen beschikbaar. Het is eigenlijk nooit aan te raden om in aandelen te handelen bij de bank aangezien de tarieven hier erg hoog liggen.

Twee andere bekende partijen alwaar je aandelen kunt kopen zijn Alex en BinckBank. Alex is vooral bekend door de uitgebreide marketing campagne maar is vrij prijzig en kent een bewaarloon. BinckBank is momenteel genoteerd op de beurs en kent een prettige interface: jammer genoeg is BinckBank alsnog flink duurder dan Lynx.